News

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της Διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών “FOOD & LIFE”, η οποία διεξάγεται παραδοσιακά κάθε χειμώνα (τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου) εδώ και 18 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Messe München, αποφάσισε τη διεξαγωγή της δύο φορές το χρόνο, αρχής γενομένης από το 2023.

Έτσι λοιπόν, η ανοιξιάτικη FOOD & LIFE θα πραγματοποιηθεί 8 – 12 Μαρτίου 2023, αποτελώντας ξεχωριστή θεματική ενότητα μέσα στην ήδη καθιερωμένη και αναγνωρισμένη Διεθνή έκθεση Internationale Handwerksmesse, που θα διεξαχθεί την ίδια ημερομηνία.

Η Internationale Handwerksmesse έχει μακρά ιστορία, αφού λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση από το 1949 με θέμα το σπίτι, τον κήπο και το design, και παρουσιάζει στο κοινό όλες τις τελευταίες τάσεις σε τομείς όπως: κατασκευές σπιτιών, εκσυγχρονισμός, ανακαίνιση, επίπλωση, οικιακός εξοπλισμός, lifestyle, κουζίνα και τρόφιμα, κήπος και εξωτερικοί χώροι, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο πάνω από 950 εκθέτες και 120.000 επισκέπτες σε 32.000 τμ. εκθεσιακού χώρου *(στοιχεία 2019).

Καλούμε τις ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανοιξιάτικη “FOOD & LIFE” 8 – 12 Μαρτίου 2023, να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο, καθώς ο σχεδιασμός της έκθεσης έχει ήδη ξεκινήσει.

Τέλος, υπενθυμίζουμε στους φίλους εκθέτες ότι, η χειμερινή “FOOD & LIFE”, θα διεξαχθεί στα τέλη Νοεμβρίου και συγκεκριμένα 29 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2023, προσελκύοντας όπως πάντα δεκάδες χιλιάδες γευσιγνώστες και λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων και της τοπικής κουζίνας.

(photo Handwerkmesse 2022 copyright GHM)