News

Μετά την επανεκκίνηση της οικονομικής ζωής και την επανέναρξη των εκθέσεων χωρίς περιοριστικά μέτρα και με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών το 2022, προετοιμάζουμε δυναμικά τη διοργάνωση της 7ης επίσημης ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή έκθεση Food & Life 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, το διάστημα 30 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου 2022 και η οποία έχει καθιερωθεί πλέον, ως σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της εκλεκτής παραδοσιακής κουζίνας στη Γερμανία προσελκύοντας πάνω από 125.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Εκθέτες και επισκέπτες αναμένουν με ανυπομονησία τη Food & Life 2022, οι πρώτοι για να παρουσιάσουν και να πωλήσουν τα τοπικά προϊόντα τους και οι δεύτεροι για να γευτούν εκλεκτές, παραδοσιακές σπεσιαλιτέ και όχι μόνο, από διάφορες χώρες.

Ήδη έχουν προγραμματίσει την παρουσία τους για τον Νοέμβριο 2022, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Ηπείρου και η Περιφέρεια Αττικής, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς των περιοχών τους, ενώ αναμένονται και επιχειρήσεις τροφίμων από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής είναι έως τις:

15 Ιουλίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τις δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία μας στο τηλ. 210 6840475 ή μέσω e-mail: info@klni-promotion.gr ή στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης σε Ελλάδα και Κύπρο (κα Αθηνά Θεοφανίδου, e-mail: pr@ahk.com.gr).

(photos: pressefotos GHM)