News

Ύστερα από την πολύμηνη αναμονή του εκθεσιακού κλάδου, οι διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οδήγησαν τις κεντρικές κυβερνήσεις στην απόφαση να επιτρέψουν την επανέναρξη των εκθεσιακών χώρων και εκδηλώσεων από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η εταιρία μας K.L.Ni. Promotion μαζί με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου προετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και ποτών στη Διεθνή Έκθεση Food & Life 2021 στο Μόναχο, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1 – 5 Δεκεμβρίου 2021 με φυσική παρουσία.

Η Διεθνής Έκθεση Food & Life έχει καθιερωθεί πλέον, ως σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της εκλεκτής παραδοσιακής κουζίνας προσελκύοντας κάθε χρόνο πάνω από 320 εκθέτες και 120.000 επισκέπτες και αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση B2C στη Νότια Γερμανία. Οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις τροφίμων που συμμετέχουν, εκτός από την παρουσίαση και γνωστοποίηση των προϊόντων τους στο καταναλωτικό κοινό και σε επαγγελματίες του κλάδου, έχουν επιπλέον τη δυνατότητα απ’ ευθείας πώλησης των προϊόντων τους σε αυτούς.

Για τη φετινή χρονιά, οι προετοιμασίες θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, ώστε η έκθεση να διεξαχθεί κατά τον ασφαλέστερο τρόπο τόσο για τους εκθέτες, όσο και για τους επισκέπτες της έκθεσης. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που περάσαμε όλοι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πιστεύουμε ότι, η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο στην “κανονικότητα” έχει αρχίσει, ενώ η ανάγκη των ελληνικών επιχειρήσεων να ανακτήσουν το χαμένο χρόνο στην προσπάθειά τους για “εξωστρέφεια”, επιστρέφει ακόμα πιο έντονη!

(photos: pressefotos GHM)