News

Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες συμμετοχής στην ψηφιακή Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2021 DIGITAL» η οποία θα διαρκέσει από 20 έως 21 Ιανουαρίου 2021.

Η συμμετοχή των εκθετών θα γίνει μέσω εταιρικού video ή μέσω live streaming από studio των διοργανωτών κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Τα videos θα είναι διαθέσιμα on demand στο κοινό για τουλάχιστον 3 μήνες μετά τη λήξη της έκθεσης.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των διοργανωτών, τα videos των εκθετών δεν θα πρέπει να είναι μόνο μια «στεγνή» διαφημιστική παρουσίαση της εταιρίας και των προϊόντων της, αλλά να παρουσιάζουν επίσης με ευχάριστο και «διασκεδαστικό» τρόπο θέματα, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινό, όπως π.χ. οργανικά προϊόντα και περιοχές, παραγωγή τροφίμων και απόβλητα, αειφόρος ανάπτυξη, κλιματική αλλαγή, νέος ψηφιακός κόσμος στα τρόφιμα κλπ. Για το σκοπό αυτό, το video μπορεί να περιλαμβάνει ομιλίες, συνεντεύξεις, διαλέξεις και συζητήσεις.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της έκθεσης ωστόσο δεν θα υποστηρίζει B2B meetings, live chats και ηλεκτρονικά ραντεβού με επαγγελματίες.

Η τιμολόγιση θα γίνει ανάλογα με τη διάρκεια του video και την παραγωγή του (εκθέτης ή διοργανωτής για live streaming).

Το κοινό της έκθεσης στην ψηφιακή πλατφόρμα, θα αποτελείται τόσο από καταναλωτές όσο και από επαγγελματίες (αγοραστές), οι οποίοι θα μπορούν να να εγγραφούν στην πλατφόρμα εντελώς δωρεάν.

 

*Για περισσότερες πληροφορίες και για το κόστος συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας.