Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2021 θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία εκθετών, B2B επισκεπτών και επισήμων και όχι μόνο ψηφιακά όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα το βασικό πλάνο του τρόπου διεξαγωγής και το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο της έκθεσης για το 2021. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει το άνοιγμα μόνο 3 αιθουσών (Hall 18, Hall 19 και Hall 20) του εκθεσιακού για τους εκθέτες-επισκέπτες, καθώς και του Palais um Funkturm για τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ για συνέδρια και ομιλίες θα ανοίξει το City Cube Berlin και το Hall 7.1 A-C.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιλεγμένοι εκθέτες, ενώ θα προσκληθούν αποκλειστικά Υπουργεία, Οργανισμοί, εμπορικοί επισκέπτες και αγοραστές. Eπιπλέον, ο κάθε εκθέτης θα λαμβάνει ορισμένο αριθμό προσκλήσεων για τις επαφές του, ενώ θα οργανωθούν ειδικά σημεία συναντήσεων B2B από το εκθεσιακό. Παράλληλα, θα τεθούν στη διάθεση των εκθετών μια σειρά από νέα ψηφιακά μέσα (live streaming, on demand video, social networks), προκειμένου να αναδείξουν και να προβάλουν την παρουσία και τα προϊόντα τους όσο το δυνατόν καλύτερα στο κοινό.

 

Μπορείτε να δείτε εδώ το υγειονομικό πρωτόκολλο της έκθεσης.