Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες εκθέσεις στη Γερμανία, μετά την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης για επαναλειτουργία των εκθέσεων από την 1η Σεπτεμβρίου 2020. Η έκθεση TRENDSET άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό 12-14 Σεπτεμβρίου 2020, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας και τη διασφάλιση της υγείας επισκεπτών και εκθετών.


Η διευθύντρια της έκθεσης FOOD-LIFE κα
Claudia Weidner παρεβρέθηκε στην TRENDSET και εξέφρασε την αισιοδοξία της και τη βεβαιότητα ότι, η FOOD-LIFE 2020 θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Ανέφερε χαρακτηρηστικά ότι “η μόνη εμφανής διαφορά που θα παρατηρήσει ο επισκέπτης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι η χρήση μάσκας“.

Βέβαια για να το πετύχουν αυτό, οι γερμανικοί εκθεσιακοί οργανισμοί έχουν λάβει μια σειρά μέτρων όπως: την αύξηση των εκθεσιακών χώρων, την επέκταση των διαδρόμων στα 5μ., την εγκατάσταση συσκευών απολύμανσης για τους επισκέπτες ανά τακτά σημεία, την έκδοση αποκλειστικά ηλεκτρονικών εισιτηρίων και προσκλήσεων, την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των επισκεπτών και των επαφών τους μέσα στην έκθεση, χρήση ηλεκτρονικών μέσων συναλλαγής κλπ.

 

Δείτε εδώ και το σχετικό video από την TRENDSET 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=8deUtXGFRRU#action=share