Σε νέα ημερομηνία και με νέα μορφή (B2B διεθνείς συναντήσεις) θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων, International Green Week 2021.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, International Green Week, μετατρέπεται για το 2021 σε αποκλειστικό B2B event, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου.

Η σχετική απόφαση αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, λαμβάνοντας υπόψη το γενικότερο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις, καθώς και με αίσθημα ευθύνης των διοργανωτών για την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.

Η νέα μορφή της International Green Week 2021, θα περιλαμβάνει τέσσερις πλούσιες ημέρες επιχειρηματικών συζητήσεων, οι οποίες θα εστιάζουν στους εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας των επιχειρήσεων του κλάδου. «Ως ζωτικό μέρος της οικονομίας, ο τομέας των τροφίμων και της γεωργίας αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Στόχος μας να βρούμε λύσεις και να διαμορφώσουμε το μέλλον. Στην International Green Week 2021 θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα διαλόγου για τη γεωργική πολιτική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής της έκθεσης, Lars Jaeger.

Η επόμενη International Green Week, με τη μορφή που όλοι γνωρίζουμε, ανοιχτή για το κοινό και με απευθείας πώληση, έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από τις 21 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022.