Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση του Γερμανικού Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, σχετικά με τη διεξαγωγή της έκθεσης Food & Life 2020, η έκθεση, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή 25 – 29 Νοεμβρίου 2020.

Για το λόγο αυτό, ο Εκθεσιακός Οργανισμός επεξεργάζεται σε στενή συνεργασία με τις αρχές, ένα πλήρες σχέδιο, που θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, ωστέ η διεξαγωγή της έκθεσης να είναι ασφαλής τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες και το προσωπικό.

Αν παρόλα τα προληπτικά μέτρα, εξ’ αιτίας μελλοντικών δυσμενών εξελίξεων στο θέμα του COVID-19, υποχρεωθεί ο Εκθεσιακός Οργανισμός να προχωρήσει σε ακύρωση ή αναβολή της έκθεσης ύστερα από κρατική εντολή, τότε εγγυάται ο ίδιος την επιστροφή 100% των χρημάτων της προκαταβολής συμμετοχής (δεν ισχύει για την περίπτωση που η έκθεση διεξαχθεί κανονικά).

Η Food & Life 2020 θα είναι λίγο διαφορετική φέτος, ωστόσο αυτό θα ισχύει για ένα διάστημα και μέχρι να ανακαλυφθεί το εμβόλιο, αναγκαστικά σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής μας.