News

Συνεχίζοντας την πορεία προς την εξωστρέφεια στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων με τη διοργάνωση των ελληνικών συμμετοχών στις διεθνείς εκθέσεις “Food & Life” στο Μόναχο και “International Green Week” στο Βερολίνο, η εταιρία μας K.L.Ni. Promotion σε συνεργασία με το Ελληνο – Φιλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο προχωράει στη διοργάνωση ομαδικής ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση Wine & Food στο Ελσίνκι της Φιλανδίας από 22 έως 25 Οκτωβρίου 2020.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση του είδους στη Φιλανδία, αφού προσεκλύει πάνω από 92.000 επισκέπτες στο 4ήμερο που διαρκεί (Πέμπτη – Κυριακή). ΣτηWine & Food λαμβάνουν μέρος επιχειρήσεις και παραγωγοί με προϊόντα όπως: οίνος (με αλκοόλ έως 22%), μπύρες, μηλίτης, τρόφιμα, delicatessen, είδη και σκεύη μαγειρικής, καθώς και εστιατόρια, εκδόσεις μαγειρικής και ότι άλλο σχετίζεται με τη γαστρονομία.

Η έκθεση  φιλοξενείται στο γνωστό εκθεσιακό κέντρο Messukeskus του Ελσίνκι και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση εδώ και 24 χρόνια (έναρξη 1996). Παράλληλα διεξάγεται και η έκθεση βιβλίου “Helsinki Book Fair”, οπού επιτρέπεται η είσοδος με το ίδιο εισιτήριο.

Το κοινό της έκθεσης αποτελείται κυρίως από τους τελικούς καταναλωτές, αλλά και σε ένα μικρό ποσοστό από επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και της εστίασης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης υπάρχει η δυνατότητα απευθείας πώλησης προϊόντων στο κοινό (για αλκοολούχα προϊόντα απαιτείται προηγούμενη ειδική διαδικασία).

Προσκαλούμε τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς που στοχεύουν στην αγορά της Σκανδιναβίας και ειδικότερα της Φιλανδίας και που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους.

 

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής έως τις : 30 Ιουνίου 2020

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρία μας.

Με την υποστήριξη: