News

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση B2C Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων της Γερμανίας και της Ευρώπης, με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή, την INTERNATIONAL GREEN WEEK Berlin, η οποία θα 17 – 26 Ιανουαρίου 2020, για 85η φορά στην ιστορία της από το 1926 που πρωτοξεκίνησε!

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, στην INTERNATIONAL GREEN WEEK 2019 έλαβαν μέρος συνολικά 1.796 εκθέτες, εκ των οποίων 621 εκθέτες από 61 χώρες από όλο τον κόσμο, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 400.000. Οι συναλλαγές των επισκεπτών και επαγγελματιών μέσα στην έκθεση, άγγιξαν τα 51 εκατομμύρια ευρώ με την κατά κεφαλήν δαπάνη ανά επισκέπτη να φτάνει τα 127€.

Στη συγκεκριμένη έκθεση συμμετέχουν με εθνικά περίπτερα το σύνολο σχεδόν των ευρωπαϊκών χωρών, πολλές χώρες από Ασία, Αφρική και Αμερική, τα 13 από τα 16 γερμανικά κρατίδια και τα γερμανικά Υπουργεία Τροφίμων και Γεωργίας (BMEL), Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (BMZ) και Περιβάλλοντος, Διατήρησης Φυσικών Πόρων και Πυρηνικής Ασφάλειας (BUM). Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στο κοινό και να αναδείξει τα διαφορετικά τοπικά-παραδοσιακά προϊόντα και τη διατροφική κουλτούρα της κάθε χώρας και περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης επιτρέπεται η απευθείας πώληση προϊόντων στο κοινό. Με τον τρόπο αυτό, κάθε επιχείρηση που συμμετέχει, έχει τη δυνατότητα εκτός από το να παρουσιάσει και να διαφημίσει τα προϊόντα της στους επισκέπτες, να διεξάγει μια μικρή έρευνα αγοράς για τον τελικό καταναλωτή και τη γερμανική αγορά (ανταπόκριση κοινού, συσκευασία, προτιμήσεις και συνήθειες καταναλωτή, τιμολογιακή πολιτική, ανταγωνισμός κ.α.) και επιπλέον να εξασφαλίσει το κόστος συμμετοχής ή μέρος αυτού από την πώληση των προϊόντων της.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μέσω ειδικά διαμορφωμένου χώρου (Professional Center), η  παρουσίαση επιλεγμένων κωδικών προϊόντων, αποκλειστικά σε εμπορικούς αντιπροσώπους και  επαγγελματίες με σκοπό τις επαφές B2B για την επίτευξη συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.

Η εταιρία μας K.L.Ni. Promotion διοργανώνει για 3η φορά με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και με την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την επίσημη ελληνική συμμετοχή.

Για το λόγο αυτό καλούμε όσες Περιφέρειες, Δήμους, Εμπορικά Επιμελητήρια, Συνεταιρισμούς και άλλους φορείς, καθώς και ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που επιζητούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση με εξωστρεφή προσανατολισμό και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ελληνική ομαδική συμμετοχή, να επικοινωνήσουν μαζί μας ή με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Ιουλίου 2019

Με την υποστήριξη:

Με την αιγίδα: